Представител на форума
+13
ladybird
edu_paula_
rai4eto_
danilina
hriska88
edu_paola_sms
pl1za
aNnSY_tr
smskiss
zaio_baio_sladki_ustni
ils
paula_vandi
sms_fan
17 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Представител на форума
Както говорихме в миналите теми,първата крачка е да изберем представител на форума,който да представи нас и нашите желания.Мисля,че трябва всички да изкажат мнение за да няма недорзомения.Кажете какво мислите
Re: Представител на форума
sms_fan написа:Както говорихме в миналите теми,първата крачка е да изберем представител на форума,който да представи нас и нашите желания.Мисля,че трябва всички да изкажат мнение за да няма недорзомения.Кажете какво мислите
Аз преди 2 седмици им писах на БТВ но никой нищо не ми отоговори може и да напишем едно писмо от представителите на форума и да го принтираме и някои от нас примерно и аз мога да им го занеса лично в НДК
След като си писал на бтв може ти да бъдеш представител на форума.paula_vandi написа:sms_fan написа:Както говорихме в миналите теми,първата крачка е да изберем представител на форума,който да представи нас и нашите желания.Мисля,че трябва всички да изкажат мнение за да няма недорзомения.Кажете какво мислите
Аз преди 2 седмици им писах на БТВ но никой нищо не ми отоговори може и да напишем едно писмо от представителите на форума и да го принтираме и някои от нас примерно и аз мога да им го занеса лично в НДК
ils написа:След като си писал на бтв може ти да бъдеш представител на форума.paula_vandi написа:sms_fan написа:Както говорихме в миналите теми,първата крачка е да изберем представител на форума,който да представи нас и нашите желания.Мисля,че трябва всички да изкажат мнение за да няма недорзомения.Кажете какво мислите
и аз разчитам на теб
zaio_baio_sladki_ustni- Брой мнения : 63
Местожителство : sliven
Съгласен съм ! БЛАГОДАРЯ ВИ за доверието което ми гласувате ще се боря до край да направим тази наша мечта да се осъществи
Урааааааааа!
Хайде успех и дано да постигнем някакъв резултат!!!
Хайде успех и дано да постигнем някакъв резултат!!!
aNnSY_tr- Брой мнения : 37
Разпространявайте този форум на всякъде за да постигнем още по-голям резултат
Дано да постигнем нещо и да дойдат
edu_paola_sms- Брой мнения : 10
i az sam saglasna no kakvo 6te pishe v tova pismo parvo trqbva vseki edin ot nas da kaje mnenieto si kakvo trqbva da pishe saglasni i taka da oformim nqkakvo pismo
hriska88- Брой мнения : 10
Така е!Но като гледам много малко хора сме се събрали...Трябва да направим клип за vbox7 или някое друго сайтче за клипове и да направим малко реклама на форума...Мисла довечера след работа да приготвя едно и да го пусна дайте идеии каква точно рекламка да направим на форумчетоhriska88 написа:i az sam saglasna no kakvo 6te pishe v tova pismo parvo trqbva vseki edin ot nas da kaje mnenieto si kakvo trqbva da pishe saglasni i taka da oformim nqkakvo pismo
Така на мен ми хрумна нещу може да ви се стори малко тъпо ама повечето реклами са такива и така зарибяват хората да си купуват продукти: Едно то любимите ви сериалчета е смс и искате да коментирате епизодите с други фениве влезте в www.serialssms.forumotion.com там ще се включите в дискусиите ще разгледате галерията и ще останете доволни.
Рекламата е супер ще привлече много феновеils написа:Така на мен ми хрумна нещу може да ви се стори малко тъпо ама повечето реклами са такива и така зарибяват хората да си купуват продукти: Едно то любимите ви сериалчета е смс и искате да коментирате епизодите с други фениве влезте в www.serialssms.forumotion.com там ще се включите в дискусиите ще разгледате галерията и ще останете доволни.
danilina- Брой мнения : 21
Местожителство : Пазарджик
paula_vandi on Пон Май 11, 2009 7:15 am
Da az go davam na vsi4kite si verni priqteli..
saglasna sam za reklamata sa6to
i kato stana vapros za BTV..neznam..moje da vi se stori malko glupavo..no nikoi ne gleda "lubovni igri" moje okolo stotina 4oveka da go gledat v Balgariq no sam sigurna 4e SMS se gleda6e mnogo pove4e zatova smqtam 4e i tova moje da se spomene v pismoto vse pak vsqka televiziq iska da se gleda pove4e ..po BTV davat mnogo hubavi serial4eta vklu4itelno i SMS i kogato pusnaha "luboovni igri" mislq 4e ne se haresva tolkova mnogo.. nz kajete mislq 4e vsi4ki predpo4itame SMS kato i samata televiziq BTV za6toto 6te se gleda pove4e.. kajete kakvo mislite
paula_vandi on Пон Май 11, 2009 7:15 am
Da az go davam na vsi4kite si verni priqteli..
saglasna sam za reklamata sa6to
i kato stana vapros za BTV..neznam..moje da vi se stori malko glupavo..no nikoi ne gleda "lubovni igri" moje okolo stotina 4oveka da go gledat v Balgariq no sam sigurna 4e SMS se gleda6e mnogo pove4e zatova smqtam 4e i tova moje da se spomene v pismoto vse pak vsqka televiziq iska da se gleda pove4e ..po BTV davat mnogo hubavi serial4eta vklu4itelno i SMS i kogato pusnaha "luboovni igri" mislq 4e ne se haresva tolkova mnogo.. nz kajete mislq 4e vsi4ki predpo4itame SMS kato i samata televiziq BTV za6toto 6te se gleda pove4e.. kajete kakvo mislite
Ами да и аз се подразних когато сложиха любовни игри на мястото на смс ,но дори и да напишем това в писмо надали нещу ще се промени .
И аз съм на това мненниеils написа:Ами да и аз се подразних когато сложиха любовни игри на мястото на смс ,но дори и да напишем това в писмо надали нещу ще се промени .
danilina- Брой мнения : 21
Местожителство : Пазарджик
сега е по добре от преди да пуснат любовни игри
не 2 а 3 епизода
не 2 а 3 епизода
zaio_baio_sladki_ustni- Брой мнения : 63
Местожителство : sliven
abe edno pisno s edin chovek edva li shte svyrshi rabota,kakto se kazva edna ptica prolet ne pravi,da se syberem vsichki i da zanesem pismoto,oshte edna prichina da se sybberem i zapoznaem
ladybird- Брой мнения : 4
ladybird написа: abe edno pisno s edin chovek edva li shte svyrshi rabota,kakto se kazva edna ptica prolet ne pravi,da se syberem vsichki i da zanesem pismoto,oshte edna prichina da se sybberem i zapoznaem
saglasna sam
za6to ne napi6em vsi4kite po edno pismo i ne go pratim v btv i taka vsqka sedmmica i te nai nakraq 6te se izdraznat i 6te ni pro4etat pismoTo ..ili ne se sabereme v ndk i napravim interviu s dr xora na na6ta vazrast i 6te pratim klipa na btv kadeto nie sme reporteri...taka 6te razberat i za saita tyk i 4e mn xora iskame sms v BG!!!
i moje dr ot drygi gradove da nampravqt takav klip i da go pratqt,moje sashto i da napravim List s snimka na vsi4ki(absylytno vsi4ki ne samo edy paula havi sebas i lysia,ami i eva andres kristina-abe VSI$KITE!!!) i ot doly 6te pi6em primerno ISKAME GI V BG_NAPRAVETE NE^TY POMOGNETE NI,ilio tam nekvi takiva i ot doly 6te napi6em sait4eto i 6te gi dadem na xorata v ndk kat praime i klip4eto i po magazinite spirkite i taka natatak ...
nqkoi 6te izmisli to4no lista i kato se vidime 6te sabereme pari vsi4kite i 6te napravim mn kopia i taka s pove4e ysilia te 6te doidat tyk !!!
e ko 6te kajete dopada li vi ili e tapi4ka ideqta mi :S :S :S
evchetoooo- Брой мнения : 39
Местожителство : Kipar
Да идеята е много добра,но имаме 2 проблема.
1) Ако ще изпращаме писмо до SMS ТО ТРЯБВА ДА Е НА ИСПАНСКИ и да е грамотно написано.
2) Колкото и да разпространяваме този форум и да достигне до някой от SMS,никой няма да разбере нищо.Нито писаното тук нито молбата ни към тях,защото всичко е на БЪЛГАРСКИ!
1) Ако ще изпращаме писмо до SMS ТО ТРЯБВА ДА Е НА ИСПАНСКИ и да е грамотно написано.
2) Колкото и да разпространяваме този форум и да достигне до някой от SMS,никой няма да разбере нищо.Нито писаното тук нито молбата ни към тях,защото всичко е на БЪЛГАРСКИ!
Plammy- Брой мнения : 10
Местожителство : In London
ne ne az imax predvid da pratim pismo na televiziite te 6te gi potarsqt ako vob6te yspeem da gi naviem da napravqt ne6ty po tozi vapros...a to ko to i da praim nqma kak da stigne na6to pismo do nqkoi ot sms
osven 4rez mediite
osven 4rez mediite
evchetoooo- Брой мнения : 39
Местожителство : Kipar
az sam an saa6toto mnenie trqbva da se saberem mn hora kao ttrqbva da pravim podpiska ili i az neznam to4no kakvo no da se razberem i da pi6em n abtv za6toto nz ama nqlade 4etah 4e pt nqkoi film po btv sa idvali tuk aktiori blagodarenie na televiziqta apak i 6tom mojaha da dovedet onezi ott 6eherezada za6to da ne mogat i sms mn iskam da doidat ii haide pi6ete ta da napravim ne6to davaite idei i naistina da go napravim
mi6elll- Брой мнения : 56
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|