За пристрастените
+20
nan_sms
mi6elll
xavifan
Emoz
mo0no0_love_Amaia
rai4eto_
danilina
ils
S_M_S
fenka_edo_sebas
assya_babes
zaio_baio_sladki_ustni
opiqtchety
hriska88
paula_vandi
aNnSY_tr
Delpo_92
sms_fan
PcHeLiCkA_15
love_raul
24 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
За пристрастените
Пристрастих се към филма и немога да спра да го гледам като някоя наркоманка съм вие не се ли чуствате така
love_raul- Брой мнения : 41
Re: За пристрастените
ии аз съм така като се прибера от у4или6е 4акам да стане 15:30 ии сядам и като свър6и ми е гадно :Д :Д уникално е филм4ето
PcHeLiCkA_15- Брой мнения : 39
Местожителство : София
супер е наистина,много се радвам,че го пуснаха в БГ,защото е страхотно сериалче
Ae az sam na 17 neznam dali ne sam mn golqm za takiva serial4eta ama mn zaribqva e ne sam izpusnal epizod
защо да си голям сериала е за тинейджари
love_raul- Брой мнения : 41
и аз съм пристрастена ама сега съм 2-ра смяна и затова ми се налага да го гледам в 1 или в 2 часа през нощта. Ама и аз не съм изпускала епизод!!!
aNnSY_tr- Брой мнения : 37
Аз незнам какво става с мен направо съм се побъркал по този сериал седмицата ми минава с усмивка дори когато имам и проблеми!Защото знам,че в 15:30 почва лекарството за душата ми аз не го хванах в началото и една вечер гледах повторението на една от серийте където на Хави баща му влиза в болница и от там се зарибих и за 2 дена без да спя денонощно изгледах 46 серий и сега всеки ден нямам търпенида гледам какво става
offff hora umiram si po tozi film az sam na 13 i mnogo me kefi za6toto i v na6to daskalo sme taka i nie imame trima perkovci i samo gi zakachame za celuvkite da ne govorim po sa6tiq nachin pak za drugoto..............e rano na men vse mi vikaha che sam gledala mnogo seriali ama kat im kazah za toq poludqha dori edna ot gospojite ni go gleda az sam rusokosa i veche si spechelih prqkora paola to ne e tochno prqkor ama vsichki mi vikat tai
hriska88- Брой мнения : 10
Az ne sam 4ak pristrastena Moga da si pozvolq da kaja 4e sam visoko vpe4atlena ot seriala super e kefi na max Iskam da gi pusnat v nqkoi sait vsi4kite epizodi ama s prevod za da moje da gi gledam postoqnno a ne da 4akam da stane vseki den 15:30 za da gi gledam p1k i az ponqkoga nemoga da gi gledam i 6to se pribera v nas gledam dali sa gi pusnali v vbox7.com .. tam gi ima vsi4ki epizodi do sega koito e izpusnal ne6to da navaksa !
opiqtchety- Брой мнения : 36
Местожителство : qmbol
и аз така
казала съм на приятелите да не ме търсят от 15.30 до 14.30
когато започне имам чуството че живея с героите и споделям проблените му
казала съм на приятелите да не ме търсят от 15.30 до 14.30
когато започне имам чуството че живея с героите и споделям проблените му
zaio_baio_sladki_ustni- Брой мнения : 63
Местожителство : sliven
най-добрия
zaio_baio_sladki_ustni- Брой мнения : 63
Местожителство : sliven
много яко филмче..няма равно
fenka_edo_sebas- Брой мнения : 30
Аз в началото го мислех за голяма тъпня.Викам си:"Тва е поредната сапукна".Ама като блъснаха Еду и си викам...."Ее...вече става интересно..." и ся не мога да се отлепя от сериала.Много е готин и актьорите са супер яки!
S_M_S- Брой мнения : 41
В началото гледах рекламата и си помислих че ще е хубав ,но реших да не го гледам защото смятах че няма да имам време , един ден случайно попаднах и се загледах след тези две серии осъзнах че този филм е най-страхотния който съм гледала до сега после потърсих епизодите които не съм гледала и сега не съм изпускала нито един епизод може да се каже че съм обсебена смс.
Аз още от рекламата си викам "А треа да го гледам тоя филм" и го следя от 1 епизод и не съжалявам...Просто е адското филмчееS_M_S написа:Аз в началото го мислех за голяма тъпня.Викам си:"Тва е поредната сапукна".Ама като блъснаха Еду и си викам...."Ее...вече става интересно..." и ся не мога да се отлепя от сериала.Много е готин и актьорите са супер яки!
fenka_edo_sebas- Брой мнения : 30
fenka_edo_sebas написа:Аз още от рекламата си викам "А треа да го гледам тоя филм" и го следя от 1 епизод и не съжалявам...Просто е адското филмчееS_M_S написа:Аз в началото го мислех за голяма тъпня.Викам си:"Тва е поредната сапукна".Ама като блъснаха Еду и си викам...."Ее...вече става интересно..." и ся не мога да се отлепя от сериала.Много е готин и актьорите са супер яки!
danilina- Брой мнения : 21
Местожителство : Пазарджик
Супер е филма!Само дето сега пускат по една серия.. а понеже аз в началото бях ги изпуснала сериите и аз наваксах,но после почнах да гледам една серия на ден,а това за мене е..както каза един потребител ..сякаш вземаме наркотици..аз немога без SMS! Ужас...Значи всички епизоди ги има в www.youtube.com ,но за съжаление на испански..ако някой знае къде ги има на български да ми пише тук или на skype : newangel_96 Благодаря предварително! Ам..споменах ..че сега дават една серия на ден..аз мисля че SMS се гледа повече от "Лубовни игри"..мисля че трябва да направим нещо..
rai4eto_ написа:Супер е филма!Само дето сега пускат по една серия.. а понеже аз в началото бях ги изпуснала сериите и аз наваксах,но после почнах да гледам една серия на ден,а това за мене е..както каза един потребител ..сякаш вземаме наркотици..аз немога без SMS! Ужас...Значи всички епизоди ги има в www.youtube.com ,но за съжаление на испански..ако някой знае къде ги има на български да ми пише тук или на skype : newangel_96 Благодаря предварително! Ам..споменах ..че сега дават една серия на ден..аз мисля че SMS се гледа повече от "Лубовни игри"..мисля че трябва да направим нещо..
Сериите ги има в www.vbox7.com на БГ са всички които са ги давали до сега ги има
danilina- Брой мнения : 21
Местожителство : Пазарджик
Абе сега да се радваме,че дават по 3 серии..ама все пак аз лично не искам така по 3 серии,защото така ще свърши по-бързо и ще е адски гадно
Иначе това е един от най-яките сериали които са излъчвани някога
Иначе това е един от най-яките сериали които са излъчвани някога
mo0no0_love_Amaia- Брой мнения : 8
Местожителство : Stara Zagora
абе.....
Аз го гледам заради Еду и Себас и ми се ще тоя Еду пак да тръгне с Паула щото тя е най готиното момиче в целия сериал !
Emoz- Брой мнения : 2
Хах ами аз пък като гледах като даваха преди да почне рекламата и си викам пфф тфа ше е някфо тъпо ии го хванах някъде 6-7 епизод ии гледах 10 мин и ми стана мн интересно ии тей и другите днии и няма епизод, който да не съм гледала до сега аа първите ги гледах във vbox-а
Супер е няма равен простоо... Напълно обсебена съм!!!
Супер е няма равен простоо... Напълно обсебена съм!!!
aNnSY_tr- Брой мнения : 37
Az sam mom4e na 14 i sa6to si vikah ebati tapata boza nekvi tapotii i ezgledah 1 epizod i ve4e ne propuskam , pristrasten sam kato pove4eto ot vas jiveq s geroite i s tqhnite problemi i kakto si4ki kato svar6i mi stava nekvo gadno ... 4esno kazano ot 1 sedmica samo gledam kat svar6i nqkvo se edno ne mi se jivee i kato po4ne na dr den sms prosto si4ko se uprqva i sam si super mn e qko film4eto daje se vdahnovih ot xavi i si pravq kosata kato nego sms the best
xavifan- Брой мнения : 7
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|