SMS-Sin miedo a soñar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Лусия (Мария Кастро)

+8
Plammy
mi6elll
kris4ety
ils
fenka_edo_sebas
zaio_baio_sladki_ustni
PcHeLiCkA_15
sms_fan
12 posters

Go down

Лусия (Мария Кастро) Empty Лусия (Мария Кастро)

Писане  sms_fan Съб Апр 04, 2009 12:40 pm

Интелигентна, работлива, много организирана, тя е една от най-големите отличнички в класа. Всяко интелектуално предизвикателство е лесно за нея, научила се е да свири на пиан, за да помогне на Шави с групата му. Тя е много срамежлива и затворена, малко страхлива. Тя е срамежлива красавица за звяр като Пако. Много й е трудно да общува със съучениците си, от малка има само един приятел, Шави, и всички мислят, че той е толкова странен, колкото и тя
Лусия (Мария Кастро) F2803210f1326649i3
sms_fan
sms_fan
Admin

Брой мнения : 77
Местожителство : Plovdiv

http://serialsms.up-your.com

Върнете се в началото Go down

Лусия (Мария Кастро) Empty Re: Лусия (Мария Кастро)

Писане  PcHeLiCkA_15 Чет Апр 16, 2009 1:45 pm

сладка е ама само тфа нззз кфо иска!!! понякога ме дразни МНОГО Sleep Sleep
PcHeLiCkA_15
PcHeLiCkA_15

Брой мнения : 39
Местожителство : София

Писане  zaio_baio_sladki_ustni Съб Апр 25, 2009 1:46 pm

PcHeLiCkA_15 написа:сладка е ама само тфа нззз кфо иска!!! понякога ме дразни МНОГО Sleep Sleep
права си
zaio_baio_sladki_ustni
zaio_baio_sladki_ustni

Брой мнения : 63
Местожителство : sliven

Писане  fenka_edo_sebas Вто Апр 28, 2009 10:19 am

не ми харесва, ту е с Пако ту с Хави
fenka_edo_sebas
fenka_edo_sebas

Брой мнения : 30

Писане  ils Нед Май 10, 2009 11:24 am

Красива е,но понякога нз какво иска .
ils
ils

Брой мнения : 124
Местожителство : Пловдив

http://www.tiger.bulboard.com/

Писане  kris4ety Нед Май 24, 2009 12:28 pm

Mn po-krasiva e otkolkoto vuv filma Smile , no pravi mn greshki naposledyk i vse pak mn strada Crying or Very sad Sad

kris4ety

Брой мнения : 13

Лусия (Мария Кастро) Empty lusia

Писане  mi6elll Съб Юли 25, 2009 6:20 pm

mn sa sladki s havi ama naistina ponqkoga i tq nz ko iska
mi6elll
mi6elll

Брой мнения : 56

Писане  Plammy Пон Авг 03, 2009 7:15 pm

Много ме дразни наистина понякога не знае какво иска .. много е нерешителна .. ту при Хави, ту при Пако .. Evil or Very Mad
Plammy
Plammy

Брой мнения : 10
Местожителство : In London

Писане  evchetoooo Сря Авг 05, 2009 9:59 pm

ami ne mislq 4e tova 4e neznae kakvo iska zna4i 4e e gadna...
mn xora iskat dve ne6ta ednovremenno i nemogat da izberat samo ednoto-no tova nezna4i 4e sa loshi :S:S:(Sad
az mislq 4e e mn krasiwa,sladka,sexi no samo dano po skoro si razbere 4ystvata i spre da se izma4va ;(;( I love you I love you I love you
evchetoooo
evchetoooo

Брой мнения : 39
Местожителство : Kipar

Писане  MariaCastro Сря Авг 12, 2009 7:33 am

Много е готина и сладка,любимката ми от сериала! Exclamation
MariaCastro
MariaCastro

Брой мнения : 5
Местожителство : *София*

http://www.ronaldo-real.dir.bg

Писане  rali_2000 Съб Авг 15, 2009 4:41 pm

хора това е само филм такъв и е сценариа Surprised

rali_2000

Брой мнения : 4

Писане  xrisi955 Съб Юли 31, 2010 7:51 pm

Пълно име: Мария Кастро Хато
Дата на раждане: 30 ноември 1981 година
Месторождение: Виго, Галисия, Испания
Зодия: Стрелец
Едно качество: Постоянството
Един дефект: Инатливостта
Любима песен: "Lady" на DJ Mojo
Любим цвят: Зелен и жълт
Любимо число: 7
Любимо животно: Морско свинче
Хоби: Спортове, най-вече гимнастика и танци
Любим филм: "Сблъсъци"
Любим ден от седмицата: Събота
Любима книга: "Donde el corazon te lleva" на Сусана Тамаро

Интервю

- Модел, водеща, рекламно лице, театър, дублаж, кино, късометражни филми, сериали... Занимавала си се с всичко.
Правила съм много неща, защото ги правих докато учих. Първо влязох в INEF, а после изкарах и магистратура. Нещата се постигат като спиш малко, работиш много, далеч си от хората, с които искаш да бъдеш, и най-вече с много желание и с много усилия. Понякога е много тежко, защото трябва да съчетаваш по три работи наведнъж. Важното е главата ти да си е на мястото. Аз се организирах много добре и засега не съм имала проблеми (смее се). Предполагам фактът, че съм била професионална гимнастичка, ми дава достатъчно дисциплина, за да се справя с всичко това и с много повече.

- Първата ти работа като актриса беше в TVG – канал в Галисия. Как си спомняш началото?
Започнах в сериала "Avenida de America" и персонажът ми се казваше Сара. Бях тийнейджърка. Най-големият ми успех в TVG беше в "Pratos Combinados". Сериалът се излъчваше 11 години, като аз участвах в пет от тях. Беше истинско училище за мен. Имах възможността да работя с невероятни актьори. Когато започнах, нямах никакъв опит.

- Винаги ли си била наясно, че искаш да си актриса?
12 години от живота си посветих на художествената гимнастика. Станах шампион на Галисия и вицешампион на Испания на топка (1996). Тренировките по толкова часове ми пречиха да правя каквото и да е друго. В спорта всичко е конкуренция, тренирах по 3 часа дневно, а през уикендите – по 4. Имах време само за това и за училище. Когато се оттеглих и влязох в INEF заразях гимнастиката и тогава реших да се боря за мечтата си. Когато ми предложиха "Avenida de America", семейството ми каза да не участвам, но аз пробвах, защото това беше мечтата ми. Сега се наслаждавам страхотно, тъй като най-много обичам да играя.

- В кое от професионалните си амплоа се чувстваш най-удобно?
Избирам това на актриса. Първо бих се отказала от работата като модел. Това беше първото, което направих, за да си потърся място в телевизията. Прекарах си добре и се запознах с невероятни хора. Но актьорският свят ми дава възможността да се подготвя много повече за бъдещето. Като модел си по-ограничена. Една актриса може да се движи в много полета, да пробва много неща, да изгради много персонажи... Да съм водеща също много ми харесва, била съм водеща на много гала събития по TVG. Силно ме привлича и режисурата. Всичко, което правя, го приемам много на сериозно, може би прекалено сериозно.

- Каква е Мария Кастро извън снимачната площадка?
Щастлив човек и оптимистка, любвеобилна и упорита и много приказлива, хихи... А лошите неща няма да ги разкривам.

- Героинята ти Лусия в "SMS" е обект на присмех за съучениците си...
Да, знам, но заради силното й желание да се интегрира в една приятелска група и да бъде приета от тях, понася всякакви лоши шеги и унижения. Макар че си има и своята гордост, ако я засегнат прекалено на някоя болна тема, зависи от ситуацията.

- Как и кога ти предложиха участие в този сериал?
Беше един февруари, ако помня добре, обадиха ми се за първия кастинг и аз изобщо не помислих два пъти, хванах самолета от Галисия за Мадрид и дойдох за пробите. Около месец по-късно ме извикаха за втория кастинг, а след още седмица – и за третия. И така станах мадридчанка.

- А как получи ролята на Джесика в "Sin Tetas No Hay Paraiso"?
Чрез кастинг на продуцентската къща Grundy. Вече се бях явявала на кастинги за други сериали, като например "Yo Soy Bea". Тогава имах и друго предложение и наистина не знаех кое да приема. В крайна сметка поех другата работа и оставих "Yo Soy Bea". Но изглежда Карлос Мансанарес беше повярвал в мен тогава, защото ми предложи да се явя и на кастинга за "Sin Tetas No Hay Paraiso". В началото кастинга не беше за моя персонаж, а по принцип. Накрая видяха, че пасвам много добре за героинята на Джесика и така започнах участието си в тази невероятна теленовела.

- Значи си била на крачка от това да се присъединиш към "Yo Soy Bea"...
По това време имах други оферти и избрах една от тях. Никога не знаеш коя ще е най-добрата възможност и трябва да избираш. Сега се радвам, че стана така, защото ако бях в "Yo Soy Bea", нямаше да участвам в "Sin Senos No Hay Paraiso".

- "Sin Tetas No Hay Paraiso" постигна внушителен успех. Как се чувстваш от това?
Супердоволни сме. Аз вярвах много в този проект, защото смятам, че сценариите са страхотни и колегите ми са отлични. Мисля, че сериалът си струва и е много добре заснет. Има толкова много снимки на открито и това само обогатява продукцията. Много от нас вярваха, че ще е голям успех, но в телевизията никога не знаеш как ще откликне публиката. Някои велики сериали се провалят, а други, които отначало са с по-лошо качество, после триумфират. Затова приехме предпазливо данните за първия епизод. Много хора гледат премиерите само за да видят за какво става въпрос, но данните за останалите епизоди показаха, че сериалът се харесва. Много е важно да задържиш публиката си.

- Какво е за теб участието в този сериал?
Мечта. От малка мечтата ми беше да стана актриса в телевизионен сериал. Нито киното, нито театърът ми бяха толкова близки. Сега играя важен персонаж в седмичен сериал по националната телевизия с висок рейтинг и просто сбъдвам мечтата си. И конкретно персонажът, в който се превъплъщавам, много ми харесва, досега героините ми винаги са били точно обратното: сладкото момиче, момичето интроверт, момичето, което плаче, или пък по-комедийни роли. Джесика е много сложен персонаж с голям вътрешен свят. Беше истинско предизвикателство да покажа едно лице от мен, което никога не бях показвала. Смених напълно имиджа.

- Джесика никак не прилича на Лусия от "SMS".
Тя е пълната й противоположност. Лусия не спираше да плаче, докато Джеси само разплаква другите. Лусия беше персонаж с много чувства, много човечна, силно се притесняваше за другите, тревожеше се щом забележеше, че някой не е добре, беше много нежна с майка си... А каква е Джесика? С майка си е ужасна, слабо се интересува от приятелките си, иска само да просперира в живота, супер амбициозна е и е готова да смачка всеки по пътя си. Наистина обича само себе си. Никой не я е обичал и тя се е възпитала сама. Изглежда супер жестока, студена и пресметлива, но си има причина за това. Тя също чувства, макар да не го показва.

- По какво си приличаш с Джесика?
Нямам нищо общо с Джесика (смее се). Може би ако имаме нещо общо, това е, че аз също съм много борбена, макар по "законен" начин, а не по жестокия и нездравословен неин начин. Когато си бил спортист, както мен, винаги искаш да си най-добрия, искаш да ставаш все по-добър от ден на ден. Много съм постоянна. Нямам нищо общо с начина й на обличане, с поведението й, говоренето, характера... Аз се отварям много към хората и обичам хората да са щастливи. Джесика е доволна само когато вреди на другите.

mnogo e sladka i volb6te ne buhal ili grozna I love you I love you

xrisi955
xrisi955

Брой мнения : 34

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите