Визитки
+19
dani
evchetoooo
xavifan
danilina
S_M_S
ils
fenka_edo_sebas
zaio_baio_sladki_ustni
opiqtchety
sweety_katushka
PcHeLiCkA_15
love_raul
smskiss
sms_paola_edu
zorito_666
desinkata94
sms_bebe
sms_4ere6ka
sms_fan
23 posters
Страница 1 от 1
Визитки
Здравейте,
много се радвам,че вече си имаме този форум,за да се събираме и разговаряйки за "SMS" да се забавляваме.Надявам се да е така.
Тази тема наречена "Визитки" е за да се опознаем повече.Тук можете да кажете всичко,което искате да кажете за себе си,какво искате да знаем за вас
много се радвам,че вече си имаме този форум,за да се събираме и разговаряйки за "SMS" да се забавляваме.Надявам се да е така.
Тази тема наречена "Визитки" е за да се опознаем повече.Тук можете да кажете всичко,което искате да кажете за себе си,какво искате да знаем за вас
Re: Визитки
Здравейте на всички!Аз съм Петя на 13 от София.Много харесвам сериала SMS и държа на мойте приятели.
Здравейте и от мен,аз съм Мари на 18 години съм от Пловдив.Страшно харесвам сериала,страста ми е испанския и музиката.За сега това е от мен
здравейте и от мен!аз съм Мария,на 13 от софия.Обожавам SMS.Това е за сега от мен.
sms_bebe- Брой мнения : 15
Местожителство : sofiq
Здравейте , на всички!!!
Аз съм Десислава на 14 години . Гледам редовно SMS , също и повторението от 00.30 . Мисля , че всички ние - феновете на sms , сме като "анонимни алкохолици" . Пристрастени сме към това сериалче , все едно живеем с актъорите и разбира се го гледаме редовно!!! За сега това е от мен , защото в момента гледам Лицето на другата и стана много напечено . Чао , приятели!!!
desinkata94- Брой мнения : 2
Местожителство : Варна
Здравейте.Аз съм Мария на 12 от София.Обожавам сериала и не съм пропуснала да гледам и 1 серия.Следя го редовно.Това е за сега
Последната промяна е направена от sms_paola_edu на Пет Апр 10, 2009 11:53 am; мнението е било променяно общо 1 път
sms_paola_edu- Брой мнения : 17
Здравейте и от мен!Аз съм Кристина {Криси,Крис} на 14 години и съм от Габрово.Много се радвам,че попаднах тук форумът е страхотен..За сериала мисля,че няма нужда да казвам,че съм луда по него
За сега това е от мен
За сега това е от мен
Аз съм Цветомира на 13 от Сливен Сериала ми харесва много и ще ви кажа нещо което може би ще ви учуди Раил Пеня(актьорът който играе Еду) е на 32 годинки. НЕ му личи нали
love_raul- Брой мнения : 41
хих здравеите сладури аз съм Маги на 15 години оби4ам музиката и приятелите си и естествено SMS !!!! у4а италиански и англииски език , оби4ам да се разхождам и да слу6ам музика !!!! които иска може да пи6е на скупе mami_27 !!! оби4кам виии 4ао 4ао
PcHeLiCkA_15- Брой мнения : 39
Местожителство : София
Здавейте! Аз сьм Катето на 14 сьм.Голямата ми стаст са сериалит и сиответно смс-обожавам го с нетьрмепие чакам да стане 15:30 за да го гледам...а и испнския много ми допада смятам да уча испански или френски след 7 клас. Поздрав за всички фенове
sweety_katushka- Брой мнения : 4
Heh tfa e moeto mqsto Kazvam se Radost na 16g ot qmbol
opiqtchety- Брой мнения : 36
Местожителство : qmbol
аз съм заьо баьо на 13 от сливен сериала е супер
zaio_baio_sladki_ustni- Брой мнения : 63
Местожителство : sliven
Здравейте аз съм Пепи на 16 години от София...редовно следя филмчето, много е яко ... голяма фенка съм на Едо и Себас обичам ги тези момченцаа
fenka_edo_sebas- Брой мнения : 30
Казвам се Илияна на 12 съм от Пловдив и обожавам смс ако искате да си початим пишите на скаип:ili_1110
Казвам се Веероника от Пловдив Свиря на пиано.Обичам да рисувам и да мечтая СМС е супер сериал!
S_M_S- Брой мнения : 41
Здравейте и от мене казвам се Йорданка на 20 години от гр.Пазарджик.Следя филмчето от началото му супер е много харесвам испанската музика и албума на групата много ми харесва много е добър.Това е от мене за сега.
danilina- Брой мнения : 21
Местожителство : Пазарджик
Здравейте на сички аз сам Кирил на 14 г. от София обичам да играя футбол и да гледам СМС ако исакте да си пишем нешто skype - xavi_ernandes
xavifan- Брой мнения : 7
Hi =)
emm az sam eva na 16 sam i sam ot sofia,no v mom jiveq v kipar
..emm za sms 6te kaja kakto i vsi4ki ostanali 4e serial4eto e straxotno a aktiorite o6te pove4e Osobeno Havi (inlove) :* {}{}{}{}
emm az sam eva na 16 sam i sam ot sofia,no v mom jiveq v kipar
..emm za sms 6te kaja kakto i vsi4ki ostanali 4e serial4eto e straxotno a aktiorite o6te pove4e Osobeno Havi (inlove) :* {}{}{}{}
evchetoooo- Брой мнения : 39
Местожителство : Kipar
zdr i ot men kazvam se daniel na 14 ot belgia sam i tam gledam 4rez satelita vseki dan sms pojelavam na vsi4ki fenove na sms da sa vse tei verni za vsi4ko v jivota kakto i na sms za sega tova e ot men 4ao i do skoro.
dani- Брой мнения : 23
zdraveite,kazvam se mihaela na 15 sam ot sliven redovno gl sms ne propuskam ako n emoga va 15 30 gl ve4e ili si teglq epizodite ot zamunada obojavam tozi serial
mi6elll- Брой мнения : 56
Здравейте смссковци аз съм Борислава на 16 от Пловдив и съм пристрастен апо сериала,особено по Еду,
то си е нормално.Сериала е свежо допълнение на програмата на бтв и ни радва много.
то си е нормално.Сериала е свежо допълнение на програмата на бтв и ни радва много.
KassSandra- Брой мнения : 22
Местожителство : Plovdiv
Казвам се Юлиан от София на 14 години, скайп - acmilan.andrea.pirlo.21 ---- и САМО СМС
pirlo21- Брой мнения : 23
Местожителство : София
здр казвам се христина на 15 год съм и тва е наи впе4етляа6тия серял дет съм гледала мнOго е як актиорите са страхотни особено себас и еду мн ме кефат LOVE YOU SMS ВИНАГИ 6ТЕ ГО ПОМНЯ \ СЕБАС
xrisi955- Брой мнения : 34
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|